BCN FILM FEST // 20-27.04.18

II FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BARCELONA-SANT JORDI

Palmarès de la I Edició del BCN FILM FEST 2017

PREMIS DE LA SECCIÓ OFICIAL DEL BCN FILM FEST
  
PREMI DEL JURAT A LA MILLOR PEL·LÍCULA
El jurat de la Secció Oficial, format per la cineasta Claudia Llosa, el productor de televisió, periodista i apassionat de la història Toni Soler i l’escriptor de novel·la històrica Chufo Lloréns han decidit premiar la pel·lícula:

 EL SUEÑO DE GABRIELLE (Mal de Pierres), de Nicole Garcia

Resolució del jurat:
“Per unanimitat el jurat ha decidit donar el premi a la Millor Pel·lícula a EL SUEÑO DE GABRIELLE (“Mal de pierres”), una proposta de la directora Nicole Garcia que destaca per la seva audàcia narrativa i per l’actuació magistral de Marion Cotillard en una pel·lícula que t’atrapa des de l’inici sense que l’espectador pugui imaginar el desenllaç”.

La guanyadora del Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula EL SUEÑO DE GABRIELLE es projectarà demà divendres a les 19:00h als Cinemes Verdi.

PREMI DE LA CRÍTICA ACCEC A LA MILLOR PEL·LÍCULA
El jurat de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC) compost per Alfons Gorina (Catalunya Ràdio), Mònica Jordan (El Videodromo) i F. Javier Gutiérrez (Cine de Patio) han decidit premiar la pel·lícula:

DANCER, de Steven Cantor

Resolució del jurat ACCEC:
Per com fa reflexionar sobre el concepte d’èxit a la nostra societat. Per com la música es filtra a les imatges mitjançant el seu muntatge rítmic. I per com reflecteix la força, la lluita i el talent del ballarí Sergei Polunin i el seu foc interior

 

COMPRA LES TEVES ENTRADES, AQUÍ!
pastilla comprar entrades5

 

 

Anuncis