BCN FILM FEST // 20-27.04.18

II FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BARCELONA-SANT JORDI

Palmarès

Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula
EL SUEÑO DE GABRIELLE (“Mal de pierres”)
de Nicole Garcia

Premi de la Crítica ACCEC a la Millor Pel·lícula
DANCER
de Steven Cantor

Premi del Públic la Millor Comèdia de la secció Cinema amb Gràcia
CASI LEYENDAS
de Gabriel Nesci

Premi EDUCACINE
UNA BOLSA DE CANICAS (“Un sac de billes”)
de Christian Duguay

PREMIS DE LA SECCIÓ OFICIAL DEL BCN FILM FEST
  
PREMI DEL JURAT A LA MILLOR PEL·LÍCULA
El jurat de la Secció Oficial, format per la cineasta Claudia Llosa, el productor de televisió, periodista i apassionat de la història Toni Soler i l’escriptor de novel·la històrica Chufo Lloréns han decidit premiar la pel·lícula:

 EL SUEÑO DE GABRIELLE (Mal de Pierres), de Nicole Garcia

Resolució del jurat: “Per unanimitat el jurat ha decidit donar el premi a la Millor Pel·lícula a EL SUEÑO DE GABRIELLE (“Mal de pierres”), una proposta de la directora Nicole Garcia que destaca per la seva audàcia narrativa i per l’actuació magistral de Marion Cotillard en una pel·lícula que t’atrapa des de l’inici sense que l’espectador pugui imaginar el desenllaç”.

PREMI DE LA CRÍTICA ACCEC A LA MILLOR PEL·LÍCULA
El jurat de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC) compost per Alfons Gorina (Catalunya Ràdio), Mònica Jordan (El Videodromo) i F. Javier Gutiérrez (Cine de Patio) han decidit premiar la pel·lícula:

DANCER, de Steven Cantor

Resolució del jurat ACCEC: “Per com fa reflexionar sobre el concepte d’èxit a la nostra societat. Per com la música es filtra a les imatges mitjançant el seu muntatge rítmic. I per com reflecteix la força, la lluita i el talent del ballarí Sergei Polunin i el seu foc interior

Anuncis